BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Включете се в кампанията „Подари от сърце“, изпратете по куриер подарък на дете или възрастен в неравностойно положение

С най-мечтания подарък за Коледа можете да зарадвате дете или възрастен човек в неравностойно положение и тази година, въпреки сложната епидемиологична обстановка заради К-19.

Третото издание на кампанията на Община Бургас „Подари от сърце“ ще се състои, но с променени условия за участие.

На сайта на администрацията www.burgas.bg отново ще бъдат публикувани списъци с желанията на всички, които са настанени в 12-те социални заведения на територията на града или ползват дневни социални услуги в останалите 14 центъра.

За да се спазят наложените ограничителни мерки, желаещите да се включат в кампанията трябва да се свържат с управителя на социалното заведение, за  да уточнят на кого ще купят подарък и да го изпратят по куриер. Телефоните на управителите и адресите  на социалните заведения и центрове ще бъдат обявени към списъците с желания.

За тези, на които вече са осигурени подаръци от благодетели, срещу името им ще има отбелязано сърчице. Списъкът ще се актуализира по няколко пъти на ден.

Списъкът с информация кой за какъв подарък си мечтае е достъпен на страницата на Община Бургас  на адрес  https://www.burgas.bg/bg/info/index/1482   

Крайният срок за участие в инициативата е 11 декември – петък.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!