BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Влак блъсна кола на жп прелез в Пловдивско

Mлада жена е в тежко състояние

31-годишна жена е в болница, след като е била блъсната от мотриса на жп прелез в село Скутаре, съобщи говорителят на полицията в Пловдив.

В автомобила, който е управлявала, е пътувала и нейната 67-годишна майка. Инцидентът е станал към 7:00 часа тази сутрин. „Младата жена е в критично състояние“, съобщи кметът на селото Стоян Добрев. Възрастната й майка е в добро състояние.

Това е информацията, която кметът е получил от резследващите полицаи на място. По думите му, това е първият подобен случай на този прелез от неговото съществуване.

„Прелезът е обезопасен и сигнализиран. Семейството са преселници, от скоро живеят в Скутаре. Локомотивът е изсвирил силно, но водачката не е реагирала. Мотрисата е дизелова, товарна и не се е движила с голяма скорост“, каза още кметът.

Източник: Дарик

Снимка: Клуб ‘Z’

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!