BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В последния ден на кампанията БСП призова за рестарт на морала

Нуждаем се от рестарт, но не толкова на икономиката, колкото на морала. Това коментира в последния ден от предизборната кампания водачът на листата на БСП за Бургас инж. Петър Кънев.

Той и колегите му от партията избраха нетрадиционен подход за финала на кампанията си. Претендентите за новия парламент преминаха през централните улици на града.

Днес с тях трябваше да бъде и лидерът на партията Корнелия Нинова. Тя обаче прекъсна кампанията, заради кончината на Асен Марков – началник на кабинета й от 2016 година.

„Няма да се спирам на програми и обещания. Много от опонентите ни работиха на принципа, „никой не може да ви даде толкова много, колкото аз мога да ви обещая. Нашата програма е реално изпълнима“, обясни инж. Кънев.

Според него в последните години мълчанието се е настанило, а дебатът в обществото е изчезнал. Инж. Петър Кънев призова бургазлии да излязат и да гласуват на 4 април.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!