BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ГДБОП влезе в Агенцията по безопасност на храните в Бургас

Акция на ГДБОП тече тази сутрин в Агенцията по безопасност на храните в Бургас. Рано сутринта полицейски автомобили бяха паркирани пред сградата на агенцията в центъра на града. Около десетина служители на БАБХ изчакваха пред институцията развитието на ситуацията.

По-рано сутринта се появи информация в национални медии, че акцията е свързана със сигнал на бизнесмени, които са се оплакали, че са рекетирани от служители на БАБХ. Предстои да се разбере дали действително информацията е вярна. Очаква се и полицията да съобщи подробности за акцията по-късно днес.

Шефът на бургаската агенция д-р Георги Митев/снимката горе/ не може да бъде открит за коментар, телефонът му е изключен. Митев е общински съветник и председател на Постоянната комисия по екология в ОбС. Д-р Митев е и областен председател на СДС-Бургас от 2017 год.

Служители съобщиха, че от ГДБОП са атакували офиса на агенцията рано сутринта в 7.30, преди началото на работния ден. Претърсват се всички кабинети.

Материалът ГДБОП влезе в Агенцията по безопасност на храните в Бургас е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!