BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ГЕРБ-Бургас в „Росенец“: Плажът не се посещава много, но ще изградим път с велоалея до него

Искахме да разберем дали има интерес и днес към този плаж, сега не виждаме нито един човек тук, но въпреки това ще изградим път с велоалея до мястото. Около това се обединиха днес общински съветници и депутати на ПП ГЕРБ, който посетиха един бреговата ивица в парк „Росенец“

Има вече решение на Общински съвет Бургас от преди 2 месеца, много преди вчерашните акции ДПС и „Да, България“, с което да се направи път с велоалея и паркинг. Искаме това да се случи възможно най-бързо„, каза общинският съветник от ПП ГЕРБ Калояна Живкова.

Зам.-министърът по енергетиката Жечо Станков също беше на мястото днес и допълни, че е справедливо всеки един български гражданин да стигне до плажа.

Достъпът трябва да бъде осигурен по правилен начин. Преиначава се с това, че някога е имало един път, който сега се забива в частен имот„, каза още той.

На място бяха още депутатите Иван Вълков, Галя Желязкова, Ася Пеева, председателят на ОбС-Бургас проф. Севдалина Турманова, общинските съветници Веселин Пренеров, инж. Виолета Илиева, Бойчо Георгиев, Тони Минасян, Георги Маринчев, директорът на ОП „Транспорт“ Андрей Рунчев и др.

Припомняме, че обходният път до плажната ивица бе показан вчера на протестиращите от кмета Димитър Николов. Именно той поведе първата група от искащите да плажуват и им показа алтернативен път до мястото.

Снимки: Gramofona.com

Материалът ГЕРБ-Бургас в „Росенец“: Плажът не се посещава много, но ще изградим път с велоалея до него е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!