BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Десетки бургазлии станаха част от най-емоционалните сцени във филма „Голата истина за група „Жигули“ (Снимки)

Музика, настроение и среща с обичани актьори донесоха снимките на най-новия игрален български филм на режисьора Виктор Божинов „Голата истина за група „Жигули“, който се снима в Бургас.

Масовата сцена, в която герои станаха и десетки бургазлии, бе заснета на Морска гара. Там на сцената на живо свириха актьорите в продукцията Михаил Билалов, Димитър Рачков, Филип Аврамов, Герасим Георгиев – Геро, Ирини Жамбонас и Лилия Маравиля.

„Голата истина за група „Жигули“ се снима в Бургас и в нея ще бъдат показани емблематични места от морския град. Лентата разказва историята на българска рок група от 80-те години, която се разпада точно, когато е на върха на славата си. С времето вкусовете на публиката се променят, а бандата е напълно забравена. В настоящия момент членовете ѝ са изпокарани помежду си до смърт, всеки от тях живее съвсем различен живот и тъне в неизвестност. Един ден всичко това се променя. Неочаквано телефонно обаждане ги принуждава да загърбят враждите и да се съберат отново, почти насила. Лидерът на групата Фори (Михаил Билалов) се нагърбва със сложната задача да поведе „Жигули“ отново към успеха, но с всеки изминал ден мисията започва да изглежда все по-невъзможна, като това води до множество комични обрати.

Заснемането на продукцията се осъществява с подкрепата на Община Бургас, която осигурява средства за нейната реализация. Освен за този филм, в Бургас ще бъдат заснети още няколко филмови продукции.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!