BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дойде ред и на „Меден рудник“: Т MARKET откри четвърти магазин в Бургас /СНИМКИ/

Вериги магазини Т MARKET откриха своя четвърти обект в Бургас. Той се намира в Меден Рудник – бул. „Александър Георгиев Коджакафалията“ №81.

Така жителите в най-големият бургаски комплекс вече ще могат да се уверят в достъпните и промоционални цени, както и изобилието от стоки, които се предлагат в магазините на Т MARKET. Десетки пък бяха бургазлиите, които се наредиха на опашка пред новооткрития супермаркет.

Изпълнителният директор на Т MARKET Петър Павлов лично присъства на събитието и изрази увереност, че този четвърти обект на веригата в Бургас в никакъв случай няма да последен.

Петър Павлов, изп.директор на Т МАРКЕТ (отдясно), Илия Белев, член на Борда на директорите на Т MARKET (отляво)
Петър Павлов, изп.директор на Т МАРКЕТ (отдясно), Илия Белев, член на Борда на директорите на Т MARKET (отляво)

Огромен труд се изисква, за да се отвори един магазин. Още по-голямо е усилието да се поддържа и да работи успешно. Във всички трудни моменти за обществото отворени винаги са болницата и магазина. Може да има пандемии, кризи и каквото и да е било друго, но тези две неща винаги работят. Нашият труд често е недооценяван от останалите и само в най-трудните моменти хората се сещат колко е важна нашата работа“ , каза той.

Петър Павлов пожела на служителите Т MARKET здраве, да бъдат сплотени и да работят не само за себе си, но и за колегите си до тях.

Отец Петър от храм „Св. Св. Кирил и Методий“ в Бургас освети новия магазин на T MARKET
Отец Петър от храм „Св. Св. Кирил и Методий“ в Бургас освети новия магазин на T MARKET

В този празничен ден искам да благодаря на всички, които направиха всички възможно този магазин да се осъществи. На колегите от човешки ресурси, от строителството, техническите екипи, охраната и много други. Не на последно място и на служителите, които ще работят всеки ден с клиентите ни. Нашата компания е един чудесен и задружен екип и съм уверен, че този магазин ще бъде сред най- успешните ни“ , каза от своя страна Илия Белев, член на Борда на директорите на Т MARKET.

Другите три магазина в града също са позиционирани на удобни за клиентите локации, а именно:

– кв. Славейков, бл. 214;
– ул. Константин Величков No34, на ъгъла с ул. Странджа No2;
– ул. Марагидик No17.

Общият брой на всички обекти T MARKET в България е 115 като до края на лятото компанията планира да отвори още локации в още крайморски градове.

За по-голямо удобство на клиентите магазини T MARKET по Черноморието работят всеки ден, от 08:00 до 22:00 часа.

Посетителите на новооткрития магазин могат да се възползват и от допълнителни намаления на избрани стоки и цели групи продукти, чрез лоялната програма на T MARKET „благодаря“.

Включвайки се в нея, клиентите пестят при избора на продукти, обозначени с етикет „благодаря“. Всеки желаещ да се присъедини към лоялната програма, може да получи карта „благодаря“ на каса във всеки магазин.

ЗА T MARKET

T MARKET е част от литовска компания MAXIMA GRUPE, лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика и значително присъствие в Полша.

Присъства на българския пазар от 2005 г., като за 18 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България.

Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства. Към момента за компанията работят над 2 700 служители, превръщайки T MARKET в един от големите работодатели в България.

 

The post Дойде ред и на „Меден рудник“: Т MARKET откри четвърти магазин в Бургас /СНИМКИ/ first appeared on Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!