BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дончо Златев: Подкрепям полицаите от Казанлък

Във връзка със споделените кадри в социалните мрежи и обвиненията за полицейско насилие, категорично заявявам своята пълна подкрепа към служителите на РПУ Казанлък.

Какво трябва да очакваме в такива критични моменти, когато криминално проявен, дрогиран шофьор, който никога не е притежавал шофьорска книжка, отказва да спре на стоп палка и застрашава живота на полицаите и обикновените хора?

След продължително преследване криминално проявеният изоставя автомобила си в насрещното движение и започва да бяга, а полицаите с риск за живота си и в името на опазване живота на останалите граждани правят всичко възможно, за да го заловят.

За мен тази тема повдига само и единствено темата за справедливостта на правосъдието, което оставя криминално проявен да вилнее по улиците безнаказано, но не може и не трябва да се ползва за бухалка срещу мъжете, които на терен са се преборили за възстановяване на реда.

Разбираеми са и опитите на опозицията да използва случката като компромат срещу управляващите, но за мен срещу криминалния контингент трябва да се обединим всички и да не се делим. Само така ще има шанс нормалността да победи анархията, законът да надвие беззаконието и справедливостта да възстържествува.

Мнението е на Дончо Златев, регионален представител на СДС за Югоизточна България и член на НИС на СДС.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!