BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Доц. Атанас Мангъров предизвика фурор по улиците на Бургас

Кандидатът за депутат от АБВ се срещна с бургазлии

Инфекционистът доц. Атанас Мангъров, който е кандидат за депутат от партия АБВ, се срещна днес с бургазлии. След кратка пресконференция пред журналисти, Мангъров поиска да излезе и да подиша чист въздух по улиците на морския град.

По обед присъствието му по бул. „Богороди“ предизвика истински фурор, видя репортер на Грамофона нюз.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=saAkidOhLC8&w=100&h=415]

Кандидатът за народен представител бе в компанията на колегите си от партията Антон Коджабашев, адвокат Георги Сталев, Мехмед Мустафа и Ирена Михайлова. Всички те се обединиха около мнението, че е крайно време за промяна на статуквото. „Очакваме много добър резултат на тези избори.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vFBG9vtPnqk&w=100&h=415]

Макар кампанията да беше необичайна и трудна, успяхме да се срещнем с хората навсякъде в областта.  Гласувайте и се доверете на № 6 – „Алтернатива за Българско Възраждане”, посочиха кандидатите за депутати.

На всяка крачка бургазлии се спираха при доц. Мангъров и разговаряха по най-различни теми, основно свързани със здравеопазването в страната.

Поискаха му мнението за мерките, ваксините и това какво трябва да се промени, за да се запази здравната система силна.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7hdLfqrPxg4&w=100&h=415]

„Тези мерки са пагубни. Виждате го ясно тук. За миналата година цялата туристическа индустрия е със 70% надолу. Тази година няма изгледи да се вдигне кой знае колко.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Csu1CeThGHw&w=100&h=415]

Отделно от това са всички тези глупости, че в театрите допреди 1 месец можело да има 50% заетост, а сега – можело, но само 30%. Тук бих казал – каква е разликата дали ще ви вкарат в клетка, в която има 50% гладни крокодили, или ще ви вкарат в същата клетка, в която има 30% гладни крокодили. Това са безсмислици“, посочи кандидатът за народен представител.

Какво още коментираха кандидатите за депутати от АБВ, очаквайте след малко!

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление!

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!