BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Заведение на морето иска левче за зареждане на телефон

Такса от 1 лев за зареждане на телефон е въвело заведение в Крапец. Тази такса обаче е напълно законна, защото е обявена предварително, коментира председателят на комисията за защита на потребителите Димитър Маргаритов пред Нова телевизия.

Същото заведение обаче е въвело такса от 1 лев и за тоалетната, която трябва да е безплатна за клиентите и ще бъде глобено, допълни той.

Българският туристически продукт не е лош като цяло, но този тип такси развалят общото впечатление, допълни Маргаритов. Човекът, който е отговарял за лодката при откъснатия вчера в Созопол парашут носи отговорност, допълни още шефът на комисията.

Обезщетения от няколкостотин евро трябва да получат българските туристи, които стояха блокирани с дник на остров Самотраки заради липса на фериботи, каза още Маргаритов. Те обаче трябва да си потърсят обезщетението.

В повече от 2/3 от случаите, в които хората потърсят Комисията за защита на потребителите, ние успяваме да постигнем обезщетение, заяви шефът на комисията.

Източник: 24 часа

Снимка: КЗП

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!