BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Започва излъчването на най-новия сериал на bTV „Белези“

На 22 февруари от 21 часа започва излъчването на най-новия сериал на bTV „Белези“. Историята, която ще даде началото на пролетния ТВ сезон на медията, ще грабне зрителите със своя дълбоко емоционален и драматичен разказ за две сестри, разделени от мечтите, амбициите и любовта си. Сериалът изследва съдбите на персонажи от широк възрастов спектър и преплита в себе си вечните теми за любов, предателство и съдбовна предопределеност. Най-важният въпрос – кой има правото да се нарече родител – е в центъра на сюжетните линии и задържа напрежението през всички 14 епизода на сериала.

Разделени от предателство преди години, сестрите Надежда (Анастасия Лютова) и Вера (Вера Йорданова) се срещат отново, за да влязат в безпощаден сблъсък за Радост (Климентина Фърцова), която и двете възприемат като своя дъщеря. Диаметрално противоположни както в личен, така и в социален план, сестрите разкъсват животите и семействата си в този неразрешим конфликт. Той поставя въпросите за мястото на семейството в живота на един човек и какво всеки един е готов да понесе заради него, за силата на обичта към децата и как да бъдем истински хора. 

При създаването на „Белези“ екипът подхожда по нов начин, нетипичен за правенето на сериали у нас, споделя изпълнителният продуцент от Мидуест Габриел Георгиев. Актьорският състав е уникален и различен, което придава автентичност на образите, а снимачните локации са реални места, което допринася за цялостното звучене и достоверност на историята. Музиката е авторска, писана специално за „Белези“, а в екипа от създатели на цялостното съдържание са доказани имена в киното и театъра, които правят своя дебют в създаването на телевизионен сериал.  

Снимка – Scars Team 1 – Драго Шолев, Лило Петров, Габриел Георгиев, Христо Хаджитанев (bTV),  Вера Йорданова, Анастасия Лютова, Климентина Фърцова,  Иво Аръков

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!