BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Започва панорамата на японското кино в Бургас

Четири интригуващи заглавия от съвременното японско кино ще бъдат представени в последната седмица на инициативата „Кино под звездите“ от 7 до 10 септември. Прожекциите ще бъдат излъчени на открита сцена „Охлюва“ от 20.30 часа. Инициативата се реализира от Община Бургас в партньорство с Посолството на Япония в България и Японската фондация.

ПРОГРАМА

7 септември (понеделник) 20:30 ч.

„Мястото на художника Мори“ (Реж.: Шуичи Окита, 2018 г., 99 мин.)

Лентата показва дом, пълен с цъфтяща растителност и малки животинки, които служат като вдъхновение за картините на твореца в последните години от живота му.

8 септември (вторник) 20:30 ч.

„Съдба: Приказка за Камакура“ (Реж.: Такаши Ямазаки, 2017 г., 129 мин.)

Младата Акико заживява със съпруга си в столицата Камакура, където редом с хората живеят фантастични създания. Един ден Акико се сблъсква с ново приключение, когато духът ѝ е отвлечен в подземния свят.

 9 септември (сряда) 20:30 ч.
„Тръпка“ (Реж.: Акико Ооку, 2017 г., 117 мин.)

Младата Йошика е раздвоена в любовните си трепети към своя колега от работа и детската си любов от училище.  Йошика е изправена пред дилема, разкъсана между своите идеали и реалния свят.

10 септември (четвъртък) 20:30
„Летящата гума“ (Реж.: Кацухиде Мотоки, 2018 г., 120 мин.)

Г-н Акамацу е президент на транспортна компания, чийто камион се чупи и предизвиква ужасен инцидент. След като производителите на камиона не помагат с откриването на причината за злополуката, Акамацу поема разследването в свои ръце и разкрива ужасна тайна.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!