BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Заради коронавируса: Отменят събитията за Китайската Нова година в Бургас

Празничната програма в Бургас, посветенa на Китайската Нова година, се отменя. Причината е смъртоносната епидемия, причинена от коронавируса.

Неприятната вест съобщиха от Община Бургас на базата на получено изявление от организаторите от Китайския културен център в София.

„За да спрем успешно разпространението на коронавируса, както и да осигурим опазването на живота и здравето на хората вътре и извън пределите на Китай, китайското правителство спира временно всички групови пътувания на китайци извън Китай, свързани с обмен и друг тип обществени мероприятия. Поради това изразяваме искрено съжаление, налага се да Ви уведомим, че събитията в Бургас и София през периода 5 до 8 февруари, свързани с Китайската нова година, няма да се проведат“, пишат от Китайския културен център.

Всеки, който си е закупил билет за събитията на китайците в Бургас, ще може да го върне на каса „Часовника“ още днес. Паричната сума ще бъде възстановена срещу билет с касов бон.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!