BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Зодии, с които е много трудно да се изгради здрава връзка

Известно е, че любовта е зла и сляпа. И като цяло на сърцето си не можете да заповядате. Някои обаче имат късмет в любовта: има хора, в които е истинско удоволствие да се влюбите. От друга страна, има такива, за които любовта е чисто наказание. Астролозите твърдят, че това зависи от знака на зодиака.

Дева

Девата автоматично държи повечето хора на една ръка разстояние, докато не е сигурна, че могат да им се доверят. Тя не е най-лесният човек за обич. За да се влюби Дева в някого, тя трябва да отслаби защитните си сили и да се отвори, което не и е присъщо. След като го направи, тя ще покаже невероятната си страна.

Скорпион

Скорпионът понякога е студен, понякога горещ, така че е трудно да се изчисли. Скорпионът може да бъде невероятно изтощаващ, поради което толкова бързо излиза от връзката. Докато Скорпионът не узрее емоционално, той не е готов за истинска връзка.

Стрелец

Стрелецът е енергичен, импулсивен и свободолюбив знак. В известен смисъл това го прави интересен партньор, с който никога няма да ви омръзне. От друга страна, той почти никога не се спира на някого или на едно нещо. Той е в постоянно движение, търси нови приключения и адреналин.

Водолей

Водолеят е потаен човек. Той не е склонен да се отвори и да пусне хората в своя свят. Любовта към Водолея се усложнява от факта, че той винаги държи на дистанция между себе си и повечето хора. Водолеят се нуждае от някой, на когото наистина да се довери, за да се влюби.

Козирог

Козирогът е земен работохолик, който подхожда към връзките като бизнес проект. Нито един партньор не иска да се чувства като изследван под микроскоп, претеглящ всички плюсове и минуси. Козирозите трябва да се научат да вярват на сърцето си толкова, колкото и на главата си, за да намерят истинска, надеждна любов.

Близнаци

Близнаците са нерешителни и прекалено емоционални. Въпреки че това може да направи общуването с тях досадно, това също означава, че те обичат от цялото си сърце и вярват в чувствата си. Когато Близнаците са влюбени, те се отдават изцяло на партньора си. Този вид любов и обич могат да бъдат плашещи, но това ниво на отвореност не е достъпно за всички.

Лъв

Няма знак толкова динамичен и завладяващ като Лъва. Лъвът е невероятно независим и уверен. Ето защо е важно партньорът на Лъвът да разбере, че няма нужда от вас. Той привлича толкова силно, че е невъзможно да не сте увлечен от него.

Овен

Активен и страстен Овенът прави партньора си център на своят свят. Той ще даде приоритет на избраника си и ще направи всичко възможно да бъде всичко за него. Той ще го подкрепи и ще осигури здраво рамо в точното време. Кой може да откаже такова отношение?

Телец

Няма по-верен и упорит знак от Телеца. Когато Телецът обича някого, това е за дълго време. Той е безкористен и лоялен, не крие нищо, оставайки изключително честен с половинката си. Предаността и лоялността от този вид са изключително редки!

Везни.

Всичко, което Везните искат, е всички да бъдат доволни и щастливи. Това се отнася за всички хора на земята, особено за тези, които обичат. Везните ще направят всичко възможно, за да са сигурни, че партньорът е щастлив. Лесно е да ги обичате, защото те дават светло и неподкупно усещане, че искате да се върнете стократно.

Риби.

Рибите притежават може би най-любящото сърце от всички зодии. Те дълбоко усещат всяка емоция и не им е трудно да изразят това, което искат от хората, които обичат. Рибите не крият нищо. Те са готови на всичко, за да са близо до любимия човек.

Рак

Раците са най-грижовните и чувствителни натури и те обичат безусловно. Те знаят как да прощават и да бъдат търпеливи. Те са тези, на които винаги можете да разчитате. Ракът отлично илюстрира как трябва да изглежда любовта. Да обичаш Рак е удоволствие!

Източник: freedfeel.ru

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!