BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Идеалната съпруга – ето от коя зодия е!

Много се е изписало и изговорило за идеалната симбиоза между зодиакалните знаци. Кой с кого си подхожда, кой с кого – не. На кои двойки им е писано да са заедно и кои никога няма да се разберат. Ето обаче и какви са плюсовете и минусите на брачната половинка, според зодията ѝ.

Овен
Няма “Не искам”

Това е жената съперница. Играете на джаги или билярд? Е, очевидно е, че тя го може по-добре от вас! Няма да спи и ще мине през огън, само и само да ви го докаже. Тя е състезател, силна жена. Слабаци разни, пък макар и чувствителни и артистични, не са й по мярка. За да сте мъжът до жената Овен, трябва да сте съчетание между Чък Норис и Ганди – само такъв нечуван герой може да изтърпи всекидневния миниапокалипсис от общуването с нея. Разбираемо е, че ако намери такъв рядък екземпляр, тя веднага ще му надене хомота. И няма “Не искам!”

Телец
Умее да мотивира

Тя обича да мотивира хората. Да вземе едно нищо и от него да направи достоен мъж. Не й трябват силни мъжкари, които да се опитват да я командват, нито красавци, подир които непрекъснато да се мотаят разни въртиопашки. От мухльото, когото е избрала за съпруг, се изисква само да е послушен. Ако му каже “Отивай на работа”, да тръгва. Ако му нареди да преговаря за по-висока заплата – да тича! Иначе ще му мели на главата, ще го изнудва и манипулира, докато не получи това, което иска – мъж с кариера и добра заплата.

Близнаци
Щастливата жена

Жените, родени под този знак, са като огледало за съпруга си. Има жени, до които всеки мъж се превръща в рицар в блестящи доспехи. Има други, които те карат да се чувстваш нищожество. А има и жени Близнаци. Те те виждат без никакви украси, ореоли и видоизменения. И не се свенят да ти го кажат. В прав текст, с много думи, по повод и без повод. Затова се твърди, че от редовете на Близнаците излизат най-щастливите съпруги. Защото мъжете, които се женят за тях, обикновено са страшно добри хора. Всъщност, истински светци.

Рак
Идеална във всяко отношение

Жената Рак е идеалната съпруга. Няма да ви е лесно да я прилъжете, защото е много придирчива към бъдещия си партньор. Все пак избира го за вовеки веков и амин! Но успеете ли да я прилъжете, ще разберете какъв щастливец сте. Тя е умна, красива, безупречна домакиня. Всичко в къщата й свети! Готви божествено. Невероятна майка е. Уважава и цени роднините на мъжа си. Винаги го подкрепя, дори когато не е прав. Но това го прави, защото семейството е най-важното! Най-важното, ясно ли е?! Хайде да не си разясняваме къде зимуват Раците.

Лъв
Трябва да сте принц 

Лъвицата е кралска особа. За да се ожените за нея, трябва да сте поне принц или петролен шейх и да можете да обезпечите всичките й нужди начаса и без мрънкане. Но и след сватбата няма да имате покой. Всеки ден ще трябва да завоювате слава и нови територии в името на своята кралица. Не й се мотайте в краката, а действайте! И да не се опитвате да я засенчите. В едно семейство всеки трябва да си знае ролята: Лъвицата – да блести с цялата си прелест, вие – да работите неуморно, за да има тя всичко необходимо да лъска ореола си.

Дева
И приятел, и жена

Девата е умна жена. Дяволски умна! Всичко разбира, няма нужда да й се обяснява. Затова не се и опитвайте. С нея може да разговаряте на всякакви теми – ще ви разбере и ще ви даде мъдър съвет. Тя ще бъде и ваша съпруга, и ваша любовница, и ваш приятел. Може би затова мъжете на Девите си нямат други приятели! Малко тъжно им става, че няма на кого да се оплачат, когато тяхната я хванат братята и се държи като ужилена от стършел. Но това трае не повече от няколко дни, пък и след това, като една умна жена, Девата винаги се извинява.

Везни
Духът на домашния уют

Жената Везни е като котка – тя е мила, красива и очарователна глезана. Но по отношение на бита е напълно безполезна и непригодна. Това малко дразни, но пък от друга страна – какъв би бил един дом без мъркаща писана? Е, трябва да й се угажда, да се хвали, гали и ухажва. Да й купувате красиви неща, да я носите на ръце и да й отстъпвате три четвърти от леглото. Иначе ще се обиди, ще се врътне и ще си отиде. И тогава няма да има смисъл да я питате какво не е наред. Какво би могла да ви каже една Везна? Може би: “Ох, ами всичко…”

Скорпион
Мачкай и владей

Жената Скорпион е зла сила. Вещица. Неустоимо обаятелна, но вещица. И без преувеличение! Тя може да си вземе когото и да е за мъж, защото после ще му измагьоса и ум, и красота, и слава, и потекло, и способности. А всички околни ще му завиждат, защото съпругата му е умна, сексуална и магнетична. Тя е идеалът за жена. А съпругът на Скорпионката, дори и да не иска, също трябва да е на ниво. И по неволя става остроумен, опасен и готин. Като човек, закален в брака с това чудовище, чийто основен житейски принцип е “мачкай и владей”, той няма друг избор.

Стрелец
Тъй вярно, скъпа!

Тя ще е до вас и в буря, и в огън, и в престрелка с наркомафията. Би се скрила зад гърба на мъжа си само за да му подава патроните. А ако сте й съпруг, ще ви трябват патрони. Първо, за да отстрелвате конкурентите. И второ, за да се защитавате при семейни свади. Макар че яхне ли метлата, тя се превръща в природно бедствие и бронебойни патрони за нея няма открити. В такива моменти ще ви спаси само високо вдигнато бяло знаме, придружено с жален писък: “Тъй вярно, скъпа! Виновен съм, а ти си права. За всичко си права!”

Козирог
Дяла своя Пинокио с брадвата

Те са жени с принципи. Знаят какъв би трябвало да бъде един брак и не биха отстъпили и на йота от този идеал. По тази причина една истинска жена Козирог не би се омъжила за когото и да е по някакви глупави причини като любов или забременяване. Тя е наясно, че бракът е сполучлив само когато съпрузите са омесени от едно тесто. Има един малък проблем – Козирогът всъщност не е от никакво тесто, те са от желязно дърво. Така че хване ли един мъж в ръчичките си, тя ще издяла от него идеалния Пинокио, ако се налага и с брадвата.

Водолей
Животът не е скучен

Жената Водолей се развлича сутрин на закуска с уравнения с пет неизвестни. Щом се поразсъни, разсъждава известно време върху съвременните философски идеи, сравнени с тези на миналите два века. После преминава през квантовата механика, която, както самите й създатели твърдят, е напълно неразбираема. Към ранния следобед започва да прави планове за бъдещи светли дела… И така до вечерта. Не че не може да намери време да наготви, подреди и изчисти. Просто смята, че животът е твърде кратък, за да се занимава с такива банални неща.

Риби
Краси дома

Жената Риби е актриса. Мъжът й никога не знае за какво си мисли, нито с какво се занимава по цял ден. Той и няма време да се чуди, понеже му се налага да блъска с кирки в каменоломната, да проектира машини, да работи като нощен пазач и в почивките да дава частни уроци по солфеж, за да изкарва достатъчно пари за охолството на съпругата. Неговата Риба ще скучае вкъщи, затова като се прибере, той трябва да я забавлява и да й бърше сълзите, когато изпадне в самосъжаление. А каква е ролята на Рибата в този брак? О, най-сложната – да краси дома!

БЛИЦ

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!