BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Избираме Мисис Бургас 2020 в новооткрития конгресен център в средата на м.септември

Дългоочакваният конкурс за красота Мисис Бургас 2020 ще проведе на 17- ти септември в Конгресен център- Бургас. Това е петото издание на традиционния конкурс за красиви омъжени жени. Традиционно Мисис Бургас се провежда в навечерието на Благовещение, но тази година тежката вирусологична обстановка в страната ни и епидемиологичните мерки възпрепядстваха неговото провеждане през пролетта. След по- малко от месец, бургазлии ще избират новата най- красива омъжена жена в морския град.
Освен професионалното жури, което ще има отговорната задача да избере новата Мисис Бургас, всички желаещи ще могат да подкрепят своята избрана фаворитка в категорията „Лице на публиката“. В специално разработена платформа чрез сайта e-burgas.com желаещите ще могат да подкрепят сфоята фаворитка. Във същата онлайн платформа ще бъде и официалното представяне на всяка една от участничките. Платформата за гласуване ще бъде споделена и в официалната страница на конкурса Мисис Бургас във Фейсбук.  Всеки, който има желание може да гласува за своята избраница и да я подкрепи в надпреварата за короната. 

Общо 14 красиви и успели жени ще се борят за приза Мисис Бургас 2020 г. Конкурсът е обявен с начален час 20.30 ч. 
Снимка: Наско Иванов

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!