BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Изненадайте любимия човек с петзвездно романтично изживяване за Свети Валентин

С наближаването на 14 февруари започваме да се чудим как да зарадваме специалния човек в живота си с подарък, който ще остане завинаги.

Прочитаме множество форуми , съветваме се с близък приятел или следваме интуицията си. Докато доставките на цветя, гурме шоколадите и плюшените мечета си остават традиционните романтични идеи, тази година помислете нестандартно, като заложите на спомен.

Гранд Хотел и СПА Приморец и СПА център 6th SENSE ви предлагат изживяване, което  определено ще накара вашата половинка да се почувства обичана!

Изненадайте любимия до Вас човек и отпразнувайте по различен начин деня на любовта и виното, извън дома, в луксозна петзвездна обстановка, на метри от морския бряг. Хотелът предлага атрактивни пакети с романтична вечеря в компанията на най-добрите любовни хитове, изпълнени на живо; вкусна храна, приготвена от шеф-готвач Красимир Петров и неговия екип; релакс и наслада в СПА център 6th SENSE /ползване на вътрешен басейн, джакузи, сауна, арома сауна, релакс зона, фитнес/; нощувка в луксозна обстановка в стая с изглед към морето….а на сутринта wи очаква богата закуска.

Ако все още се възстановявате от коледните си разходи, не се притеснявайте: може да изберете ваучер-подарък в СПА център 6th SENSE за СПА терапии на стойност определена от вас. Релаксиращ СПА ритуал, възстановителна процедура, арома масаж, разкрасителни терапии за лице и тяло или просто откъсване от сивото ежедневие за няколко часа в нашата термална СПА зона – изборът е изцяло Ваш, а грижата за приятен и релаксиращ престой оставете в ръцете на професионалните терапевти.

Не на последно място, не забравяйте и за другите жени в живота си – майките, сестрите и бабите също се нуждаят от любов на Свети Валентин!

За повече информация и резервации:

Гранд Хотел и СПА Приморец: 056 / 8 12345

СПА център 6th SENSE: 056 / 910 913

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!