BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Изправи се.БГ“ отвори офис в Бургас. Живко Табаков е областният координатор

Председателят на гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова и общинският съветник Живко Табаков откриха днес офис на организацията в Бургас, намиращ се ул. „Климент Охридски“ №3. По време на събитието стана ясно още, че Табаков става и областен координатор на „Изправи се.БГ“. Пред бургаските медии той сподели, че решението е било трудно, но приятно.

Бургазлии ме познават като десен човек, но смятам, че г-жа Манолова през годините е показвала, че може да общува както с десните, така и с левите крила в политиката, като по този начин да търси решения за хората. Смята, че обединението на ДБГ и „Изправи се.БГ“ създава един общ фронт срещу ГЕРБ. Много от нашите съграждани вече искат промяна в управлението на страната. Вярвам, че ние ще бъдем лицата на тази промяна, защото сме хора с ясна визия, политика и цели, които са доказали с времето, че могат да работят за хората„, сподели Табаков.

Председателят на „Изправи се.БГ“ Мая Манолова допълни, че от организацията вече имат офиси и приемни във всички големи градове на България, като една от целите им е да се откриват такива и в по-малките населени места.

Искаме „Изправи се.БГ“ да има свой човек във всеки град. Това е важно не само, за да могат нашите послания да достигат до хората, но и да бъдем в услуга на всеки отделен човек. Продължавам да мисля за себе си като за омбудсман и човек, който е призван да подкрепя отделните хора в битките им със силните на деня или институциите„, сподели Манолова.

Материалът „Изправи се.БГ“ отвори офис в Бургас. Живко Табаков е областният координатор е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!