BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Искате да телефонирате от библиотеката? Може, но в червена кабинка като в Лондон

Ярко червена телефонна кабина, подобна на тези, превърнали се в символ на Великобритания, е вече част от интериора на новата бургаска библиотека. Тя е поставена в отдел „Изкуство“ и не е само интериорно решение, а пространство със специално предназначение. Там служителите на Регионална библиотека „Пейо Яворов“ и посетителите ще могат необезпокоявано да провеждат телефонните си разговори, за да не пречат на останалите читатели. 

Кабинката ще е шумоизолирана. Така посетителите ще могат да се уединят, за да проведат разговор дискретно и без да се налага да напускат библиотеката.

Освен че е атрактивна и с висока визуална стойност, телефонната кабина има символично значение като нещо старо и ценно, “преродено“ за нов живот сред безценните и непреходни книги и модерните технологии.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!