BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Как да планираме сватба за един месец

Сватбеният сезон е на прага ни и за щастие вирусът не може да спре любовта. Дори и преди пандемията планирането на сватба винаги е било стресиращ процес. Да плануваш сватба през последната година се оказва истинско предизвикателство за младите двойки, свързано с редица промени в последен момент – ограничения, забрани, анулирани полети, затворени граници и т.н.

Не се отчайвайте, спасение има и без да е необходимо да се надявате да се появи някоя фея с вълшебна пръчица. Процесът е труден, но не и за професионалистите.

И дори да се наложи да ограничите броя на гостите или да се лишите от насладата на определени сватбени ритуали, помнете, че за любовта не са нужни подобни доказателства и голяма публика. Винаги можете да организирате неформално честване на брака си с по-голям списък с гости, на по-късна дата, ако желаете.

Докато средностатистическата двойка отнема 12-14 месеца, за да планира сватбата си, оказва се, че е напълно възможно това да се случи след месец или по-малко – просто трябва да действате бързо, да поддържате нещата възможно най-прости и да не се страхувате да помолите за помощ.

Екипът на Гранд Хотел и СПА Приморец винаги е на Ваше разположение, осъществил стотици сватбени тържества през последните години – от такива в тесен семеен кръг до пищни и грандиозни с много гости, всяко от които уникално и неповторимо.

Те ще Ви докажат, че подобна организация може да бъде романтична, приятна и много лесна за вашия бюджет – няма да имате време да се стресирате и ще можете просто да се насладите на процеса!

Изберете дата:

Едно от предимствата на днешните несигурни времена е, че сватбения календар все още не е запълнен, но все пак побързайте – резервирайте сега с опция за промяна на дата.

Ол Инклузив:

Ергенско или моминско парти във Ваша чест, подготовка на булката и младоженеца с разкрасителните и релаксиращи процедури в СПА център 6th SENSE  и всичко необходимо за големия ден Ви очаква в Гранд Хотел и СПА Приморец.

Уникалното местоположение на хотел Приморец, сред богатата зеленина на морската градина, на крачка от брега на морето, го превърнаха в най-предпочитана дестинация за сватби в Бургас и региона.

Красива градина, в която може да размените своите обети, последвани от романтична вечеря в тесен кръг или весел сватбен прием в класически ресторант Приморец.

За Вашето специално меню ще се погрижат виртуоза в кулинарията шеф Красимир Петров и неговия екип.

Романтичен декор, музика на живо или Ди Джей за празнично настроение, фотограф за увековечаване на на щастливите мигове – специалистите в Гранд Хотел и СПА Приморец ще се погрижат за всеки детайл.

За повече информация, може да се свържете с Гранд Хотел и СПА Приморецна тел: 056 8 12345

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!