BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кампанията „От мама за мама“ отново помогна на семейства в риск

За трета поредна година бургаските родители доказаха колко големи сърца имат и помогнаха на десетки семейства в нужда от техния град. Поводът е съвместната благотворителна инициатива „От мама за мама“ на специализираното изложение за детски стоки и услуги –  „Бебе Зона“ и Община Бургас. Целта на кампанията е да бъдат подпомогнати семейства с малки деца в неравностойно положение. Дарения под формата на стоки от първа необходимост се събираха на специално обособен пункт на територия на изложението в Експозиционен център „Флора“.

Освен бургаските семейства в дарителската кампания се включиха майки и от цялата страна.

Десетки дрешки, пособия за хранене, памперси и адаптирани млека бяха предварително комплектовани и предоставени на Центъра за обществена подкрепа към Община Бургас, където бяха раздадени на семейства в нужда. Няколко семейства си тръгнаха и с детски колички, шезлонги и столчета за хранене.

От мама за мама
Нуждаещите се получиха всичко необходимо

„Изказвам огромни благодарности и на Община Бургас и в частност на Мария Атанасова и целия екип от Центъра за обществена подкрепа за съдействието, което ни оказват за трета поредна година. Но най-големите благодарности са за големите сърца на бургаските майки – без тях тази кампания нямаше да съществува и да помага на толкова много нуждаещи се семейства“ – това заяви Кристина Иванова организатор на кампанията.

От мама за мама
Инициативата помага на много семейства

Организаторите напомнят, че ако не сте успели да се включите в кампанията, все още може да занесете своите дарения на семействата в риск на адрес ул. „Дрин“ №9 – Център за обществена подкрепа.

Междувременно изложението „Бебе зона“ успя да затвърди позициите си на най-мащабното специализирано търговско изложение за бременни и семейства с малки деца извън столицата. То даде възможност на хиляди бургаски родители да направят най-добрия и информиран избор за своите деца.

 

 

Материалът Кампанията „От мама за мама“ отново помогна на семейства в риск е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!