BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Класната на Мария Бакалова отвори албумите. Вижте стари снимки на бургазлийката, номинирана за Оскар

„Бях класен ръководител на Мария осем години – от 5 до 12 клас. В пети клас влезе при нас с профил флейта, но се занимаваше с много и различни неща. В един момент се ориентира към актьорското майсторство. Нейното мото беше „отличен 6“. Тя беше отлична ученичка, не бях изненадана, че беше приета и в НАТФИЗ с отличие. Тя беше обрано дете, някак по-затворена. Сега е много променена, в начина на изказ, а и самата визия“, сподели пред zonaburgas.bg класната на Мария Бакалова, която стана първата българска с номинация за Оскар за участието си във филма Борат 2 Виолета Маркова.

„В началото на нейните успехи бях изненадана, че тя има толкова много номинации за участието си във филма Борат. Тя преминава с лекота през всичко. В нашите мисли, тя вече е получила своя оскар. Гледах филма, но ще се въздържа от коментар. Очаквах нещо по-различно. Нейното превъплъщение в него няма нищо общо с истинската Мария. Тя дава всичко за негово величество зрителя.

По думите на класната и Мария е много широко скроена личност и може да се превъплъти във всяка една роля. „Тя е много гъвкава, импровизираща и отговорна.Човек, който дава най-доброто от себе си- перфекционист.”
Виолета Маркова пожела успех на Мария и Оскар”
„Мария ти показа на всички, че няма невъзможни неща и че, ако човек силно вярва в нещо и прави всичко възможно да го постигне, то се случва! Чудото става! Ти си чудото! Лети, вярваме в теб!”

The post Класната на Мария Бакалова отвори албумите. Вижте стари снимки на бургазлийката, номинирана за Оскар appeared first on zonaburgas.bg.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!