BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Критикът на властта Иван Киров повежда листата на МИР в Бургаско

Преди минути приключи регистрацията на бургаската листа

Политическа партия МИР-Бургас тръгва към предстоящите парламентарни избори със сериозна заявка за победа. Преди минути приключи регистрацията на бургаската листа, съобщи за Грамофона нюз председателят й, общественикът Иван Киров. Познатият с острия си език бургазлия повежда листата с кандидат-депутатите.

На второ място е Христо Николов от Несебър. Трети в надпреварата за народен представител е проф. Радостин Долчинков, който е декан на Центъра по информатика и технически науки /ЦИНТ/ в Бургаския свободен университет.

На четвърто място в листата е бившият световен шампион по борба Иван Гинов. Дилян Колев от Созопол е на пето място, а на шесто доц. Виктор Атанасов от БСУ.

„Листата ни е жива стомана. Амбицията ни е от Бургаска област да влязат двама депутати в новия парламент”, коментира пред екипа ни водачът Иван Киров.

От близо 20 години открито споделя недоволството си към институциите и управлението на България. През зимата на 2013г. бе един от водачите на протестите в Бургас. Често сравнява управлението на държавата с приказките за Хитър Петър и Настрадин Ходжа.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!