BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Милена идва в Бургас за националния турнир по конен спорт

Рок певицата Милена Славова ще дойде в Бургас за 9-ия национален турнир по конен спорт, съобщиха от Общината. Началото ще бъде дадено в петък, 16 август, от 09:00 часа на конната база в парк Езеро. Милена ще присъства на втория състезателен ден – 17 август.

Общият награден фонд на състезанието е 17 000 лв., а освен тях организаторите предвиждат и индивидуални награди за „Най-добър състезател в категория  – деца“ и “ Най-добър състезател в турнира“.

Държавното първенство се провежда по наредба на БФКС за 2019 година. В турнира няма да се допускат коне, които нямат редовни паспорти, т.е. паспорти без нанесени ваксини и изследвания за инфекциозна анемия и сап за 2019 г. Паспортите на конете трябва да бъдат оформени според изискванията на БФ Конен спорт раздел IV „Картотекиране на коне и необходими документи“, както и да са с редовни картотеки за 2019 г.

Надпреварата започва и в двата дни в 9,00 ч. и ще продължи до 17,00 ч.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!