BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мисия 21 на „Републиканци за България“ в Бургас: Експресни решения за връщане на младите

28 активни личности, сред които експерти в най-важните сектори, влизат в листата на партията

От празните перони на бургаската ЖП гара кандидатите за народни представители от листата на ПП „Републиканци за България“ за 2 Мир под номер 21 дадоха старт на предизборната си кампания.

„Гарата е символична изходна точка, от която стотици тръгват за да търсят по-добра алтернатива извън родното си място. Градът е прекрасен, но младите хора го напускат, защото нямат условия за добър живот и пълноценно развитие. Сезонната работа не е решение. Това убива бавно и най-красивия град.

Ето защо с конкретни стъпки аз и младите, амбициозни и силни личности в нашата листа имаме крайна цел – Бургас да стане желаната финална спирка за умните и успешни хора. Започваме градивна кампания, в която ще представяме нашите предложения за справяне с основните проблеми в региона.

Ще работим за това младите хора да се върнат и да останат тук, да работят, да създават бизнес и семейства. Ще заложим на експерти, които ще предлагат работещи решения и няма да забравим поетите обещания след изборите“, заяви водачът на листата на ПП „Републиканци за България“ в Бургас – д-р Виктор Серафимов.

Той представи основните акценти от програмата на „Републиканци за България“ в Бургас, в която са заложени проекти, свързани с бизнеса, туризма, спорта и образованието.

„Младите и активни хора са генератор на растежа и могат да направят Бургаски регион привлекателен за развитие и предпочитан за инвестиции, работа и живот“, каза Георги Янев под номер 5 в листата с кандидати за народни представители.

Според областният лидер на партията в Бургас и втори в листата, Ангел Рангелов, сред приоритетите на „Републиканци за България“ ще бъде дългосрочен план за „реанимиране“ на туризма като гръбнак на икономиката в региона.

„Бургаска област и Южното Черноморие понасят изключително тежък удар следствие на COVID-19. Нужна е едногодишна данъчна ваканция за секторите, потърпевши от корона кризата. Те трябва да бъдат насърчени. Нещо повече, ние ще работим за това Българската банка за развитие – инструмент на държавата, да гарантира заеми в помощ на туристическия бранш“, каза още д-р Виктор Серафимов. 

28 активни личности, сред които експерти в най-важните сектори влизат в листата на ПП „Републиканци за България“ в Бургас. В следващите три седмици по време на кампанията те ще представят своите конкретни предложения за решаване на значимите проблеми в региона.

„2021 година е решаващо време за здравословна промяна. За да не остане Бургас в 21 век празна гара, а да дава перспектива и шанс за развитие,  доверете се на номер 21 – „Републиканци за България“, призова Галина Джендова под №3 в листата.

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление!

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!