BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мощно Новолуние на 13 март: Вижте какви кармични промени очакват различните зодии

На 13 март 2021 г. ще настъпи Новолуние – нова Луна ще се роди на небето. Светилото все още не се вижда с просто око, но въпреки това Новолунието винаги е много важен ден.

Влиянието на Новолунието продължава един ден от момента на настъпването и също така задава тон за целия лунен месец до следващото Новолуние на 12 април 2021 година.

На Новолунието започва нов етап в живота ни, нов кръг от събития. Новолунието определя посоката ни за целия месец, помага да изберем маршрут, влияе на нашите цели, мечти и планове. Това Новолуние ще бъде заредено с енергията на Венера и Нептун, така че ще бъде много загадъчно, романтично, пълно с мечти и необичайни събития.

Какво ни носи всяко Новолуние?

  1. Всяко Новолуние е моментът на началото на нов, раждането на етап в живота ни.
  2. Зодиакалният знак, в който се появява Новолунието и планетите, които го засягат, ще покажат естеството на събитията от този месец. През март Новолунието ще бъде в знака на тайните, душата и романтиката на Рибите и във връзка с Нептун и Венера.
  3. Новолунието е ден, в който много може да се започне с чист лист. Този ден е като Шут в картите Таро – той е чист, наивен, мил и весел. Енергията на деня е най-ярката.
  4. Тъй като преди това Луната намаляваше, имаме малко сила и енергия. Затова не преуморявайте и поемайте твърде много. Най-добре си запишете мислите и наблюдавайте признаците на живота.

Какво може и какво не трябва да се прави в този ден?

  1. Не бива да започвате нов бизнес. На Новолуние може да възникне мисъл, идея, мечта. Но дайте на семето на тази мисъл време, за да придобие сила и да израсне в точното време. Седмицата след Новолунието е предназначена за обмисляне на вашата идея и когато Луната е видима повече от 50%, можете да започнете бизнес. Така че определено ще бъде успешен.
  2. Не се препоръчва да бъдете твърде активни. В този ден има малко сила и енергия, а суетата и бързането могат да ви попречат да видите и разберете нещо важно за себе си.
  3. Денят носи много признаци и свеж вятър на промяна. Важно е да бъдете отворени за нещо ново в живота си.

Новолуние на 13 март 2021 г. – Какво да очакваме?

На 13 март Новолунието ще бъде специално, тъй като ще бъде във връзка с Венера и Нептун – планетите на красотата, връзките и душата, тайните, невидимото. Означава, че:

  1. Може да се появят тайни покровители или тайни свързани с близки хора. В противен случай ще бъдете погълнати от необясними и загадъчни събития.
  2. Романтика, любов, емоционална близост могат да избухнат в живота ви. Но трябва да се пазите от измама и самоизмама. Нептун може да повлияе както положително, така и отрицателно. Много зависи от вашия личен хороскоп, който, уви, сега не можем да търсим.
  3. Може да дойде специално вдъхновение, някои нереалистични идеи отвътре, можете да намерите хармония и спокойствие. Периодът е загадъчен и пълен с изненади.
  4. Отрицателното влияние на водата може да се увеличи, важно е да бъдете внимателни край водоемите. Съществува риск от повече човешки инфекции и сезонни заболявания. Нептун винаги е химия, вода, вируси. Но в същото време Нептун е изкуство, духовност, вътрешна красота, съпричастност. Изберете последното и всичко ще се оправи.

Кога ще бъдат разкрити всички тайни и необичайни неща, свързани с това Новолуние?

Разбира се, на Пълнолунието 28 март 2021г. Новолунието започва нещо ново, а Пълнолунието внася яснота във всички тези въпроси и разкрива темата от всички страни. Новолунието е момент на мечти и мечтаене, а Пълнолунието е момент на истина и яснота. Затова ние празнуваме новолунието повече – това дава надежда. Пълнолунието разкрива всички конфликти и ни спуска на земята. Но и двете фази на Луната са важни и взаимно свързани.

Въздействие върху знаците от зодиака

Овен

Новолунието в сектора на тайните, душите, вътрешния мир предполага, че този месец ще бъде за вас период на почивка, уединение, тайни, сбогом с миналата година преди рождения ви ден.

Телец

Новолуние в сектора на стремежите, мечтите, както и приятелството и общуването ви предвещават месец на приятни връзки, движение нагоре, добри печалби от работа и развитие.

Близнаци

За Близнаците Новолунието през март предвещава на месец отговорност, сила, влияние. Можете да постигнете много, ако сами искате. Вашите възможности ще се увеличат и ще се очаква успех в работата.

Рак

Раковете Новолуние дава възможност да споделят своята мъдрост, както и да правят важни заключения от собствения си опит. Ще бъдете слушани през този период. Имате шанс да заемете правилното място в света.

Лъв

За Лъва Новолунието носи най-силните вътрешни трансформации и връзка с тяхната душа. Ще бъдете много взискателни. Тесният контакт с хората и обменът на енергия също ще бъдат много важни за вас този месец.

Дева

В живота на Девата настъпва период на голяма романтика, както и разширяване в областта на отношенията с хората и света. Ще имате уникалната възможност да създадете страхотни отношения и да се покажете на света.

Везни

Новолунието през март е началото на период на приятна рутина и малки радости в живота. Ще бъдете изцяло потопени в ежедневните задължения и пролетните си навици. Животът ще искри с нови цветове.

Скорпион

Скорпионите трябва да очакват нови ярки впечатления, романтика и силни чувства по отношение не само на хората и партньора, но и на живота. Ще имате уникален шанс да изразите себе си, ще имате силна енергия този месец.

Стрелец

За Стрелеца Новолунието носи експанзия в сферата на дома и семейството, недвижимите имоти или собствеността. Можете да намерите баланс и хармония в дома си и да се отдадете изцяло на близките си.

Козирог

За Козирозите Новолунието предвещава началото на много активна, пълноценна комуникация с близки, някакви пътувания или открития на месеца. През този период ще бъде много благоприятно да учиш и да общуваш с различни хора.

Водолей

Водолеите да очакват месец пълнен с енергия, богатство, натрупване на различни материални и други облаги. През този период ще бъдете много земен, цялостен, самодостатъчен.

Риби

За Рибите Новолунието обещава началото на много успешен месец. Това е периодът на вашите рождени дни – стартирането на лична нова година. Новолуние заедно с вашия владетел Нептун и красивата Венера ви обещават голям личен късмет, щастие и любов.

Астролог: Джулия Марина

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!