BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мъж е убит след скандал в Ловешко

Мъж е загинал, след като е бил прострелян при скандал в село Лисец в област Ловеч. Това съобщиха на пресцентъра на МВР.

Сигналът за инцидента е получен в РУ-Ловеч на 18-ти октомври около 21.44 ч. На тел. 112 се е обадил 59-годишен мъж, който е съобщил, че след възникнал скандал и последвало сбиване, е произвел изстрел, с който е прострелял друг мъж, който се нуждае от помощ.

На мястото на инцидента незабавно са изпратени екипи на РУ-Ловеч, а линейка на ЦСМП-Ловеч е откарала пострадалия мъж към болница, където малко по-късно той е починал.

Криминалисти от РУ и ОДМВР-Ловеч са извършили оглед на мястото на произшествието, като в хода на процесулно-следствените действия е иззето оръжието, с което е извършено прострелването – законно притежаван пистолет.

59-годишният ловчалия е задържан за срок от 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство и работата по изясняване на всички обстоятелства около инцидента продължава под ръководството на Окръжна прокуратура-Ловеч.

Източник:Novini.bg

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!