BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Нефтохимик и Черноморец играят днес в помощ на Тошко Кацаров

Нефтохимик и Черноморец за пореден път се изправят един срещу друг на стадион „Лазур“. „Зелено-синият“ сблъсък е днес (15 септември) от 17:00 ч. Този път градските съперници са обединени от благородна инициатива – да съберат средства за лечението на Тодор Кацаров, който страда от детска церебрална парализа. Съставите на двата отбора ще попълнят легендарни имена на бургаския футбол, които обещават неповторимо футболно шоу на публиката.

За да подкрепят Тошко в борбата му с детската церебрална парализа на терена ще излязат Алекси Желязков, Димитър Стойчев и Пламен Тимнев. Те ще си партнират с треньора на „шейховете“ Диян Петков и директора школата Костадин Джамбазов, които също обличат отново футболния екип, за да станат част от благородната кауза. На вратата пък ще застане обичаният от „зелените“ фенове страж Йордан Господинов.

Всички сектори на „Лазур“ ще бъдат достъпни за зрителите и няма да има разделения за привържениците на двата отбора. Три входа ще осигуряват достъп до стадиона – първи,  трети и входът при бариерата. Те ще бъдат отворени един час преди началото на двубоя, като при всеки вход ще има кутии за дарения, чрез които всеки зрител ще може да допринесе за каузата. За влизащите през бариерата кутията ще се намира на входа при тунела.

Извън мача всеки има да възможност да помогне на Тошко като дари чрез превод на:

IBAN: BG78BPBI88981030014432

BIC:BPBIBGSF

Тодор Николаев Кацаров

Юробанк България АД,

PayPal Toshko_107@abv.bg

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!