BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Новолуние на 11 февруари, какво да очакват всички зодии

Очаква ни вълшебно новолуние. Защото идва и новата китайска година.

Мислете добре, не си позволявайте негативни мисли. Когато пожелавате, помислете върху подробностите какво бихте искали да получите в годината на Вола. Колкото по-задълбочено описвате, толкова по-вероятно е да получите точно това, което сте искали.

Овен

Положителен период за професионалната сфера на Овните. Хороскопът препоръчва да останете нащрек, за да не пропуснете нови възможности за финансова печалба.

Разходната линия ще се състои най-вече от разходи за пътуване с приятели, членове на семейството, колеги. Не си струва да пестите пари за това. Периодът на новолунието е чудесно време да започнете собствен бизнес. В този въпрос разчитайте на подкрепата на близките.

Телец

Колегите ще се грижат за Телеца със завист. В това няма нищо изненадващо, като се има предвид успеха ви в професионалната област.

Моля, имайте предвид, че през този период е опасно да споделяте своя опит и тайни с други. Бъдете нащрек дори за тези, с които поддържате добри приятелства.

Докато се фокусирате върху работата и парите, не забравяйте за членовете на семейството, които се нуждаят от грижи.

Близнаци

Време на приятни изненади, една от които ще бъдат финансови приходи. Те са гарантирани на онези Близнаци, които ще подхождат към въпроса с цялата отговорност, ще действат съгласно предварително съставен план.

На първо място ще бъде работата, поради което не са изключени и конфликтите у дома.

Близките ще се чувстват изоставени. Направете всичко по силите си, за да поддържате баланс между личния и професионалния си живот.

Рак

На работа обръщайте повече внимание на комуникацията с колеги. Подгответе се да се адаптирате към тях, за да работите ефективно заедно. Опитайте се да бъдете дискретни, независимо от обстоятелствата.

Емоционалните изблици ще затруднят работата с вас. Не можете да промените характера си, но не можете да го покажете на колегите и шефа си. Облекчете стреса чрез упражнения.

Лъв

Брачните отношения ще излязат на върха. Романтичната връзка ще бъде засилена въз основа на взаимно уважение и обич. Стабилността на брака ще идва и от удоволствията във физическата близост.

Докато се радвате на положителни емоции в личния си живот, не забравяйте за финансовата сфера.

В него хороскопът препоръчва включване на икономичния режим. Избягвайте импулсивни покупки, научете се да управлявате разумно парите.

Дева

Придържането към една позиция няма да е лесно. Девите ще бъдат предпазливи, склонни да подхождат творчески към всеки бизнес, но в същото време нерешителни.

Трябва да вярвате в себе си, да полагате всички усилия, за да постигнете целите си.

Не разчитайте на някой да ви каже как да продължите да укрепвате позициите си в професионалната сфера. Вземете сами важни решения.

Везни

Ако разчитат на иновациите, везните няма да загубят. Не пренебрегвайте идеите, които се раждат в съзнанието ви. Приложете ги, за да постигнете вашите професионални цели.

В личния живот не се очакват проблеми. Насладете се на романтика, хармония.

Отпускането не се препоръчва само за тези Везни, които имат деца. Бъдете нащрек, за да помогнете на детето си навреме. Сферата на финансите ще радва със стабилност.

Скорпион

Заедно с пристигането на Новолунието очаквайте промяна в семейния живот. За да бъде хармонизирана тази област от живота на Скорпиона, ще трябва да поемете инициативата в свои ръце. В този случай е препоръчително да не оказвате натиск върху близките, действайте внимателно.

В края на зимата ще трябва да се научите да балансирате между семейството и работата.

По-често се интересувайте за здравето на родителите си, по-специално за благосъстоянието на майката. Ако е необходимо, настоявайте за вашата помощ.

Стрелец

Препоръчително е да прекарате Новолунието в компанията на роднини. Не се отказвайте от възможността да отидете на пътуване. Успех ще има с тези, които се занимават с развитието на творчеството.

По това време много Стрелци ще открият нови таланти. В бъдеще те могат да донесат добри доходи.

Тези, които искат да укрепят материалната си база, трябва да започнат да търсят допълнителни доходи.

Козирог

Новолунието подготвя Козирога за недоразумения в общуването с роднини, половинка, приятели, колеги.

Представителите на семейството на този знак ще се сблъскат с финансов проблем. Поради банален мързел те ще започнат да управляват бюджета неправилно.

Това ще ядоса техните съпрузи. Изходът от трудна ситуация е само един – да се стегнеш, да станеш дисциплиниран и пресметлив.

Водолей

Първото нещо, което Новолунието ще повлияе в живота на Водолей, е външният му вид. Тя ще стане по-ярка, по-привлекателна за другите. Това трябва да се използва не само в личния живот, но и в работата.

Не трябва обаче да разчитате единствено на собствения си чар.

Прекарвайте свободното си време не само със семейството си, но и със себе си, собственото си здраве, включително психологическо. Добре е да отидете на почивка.

Риби

Очакват се промени в естеството и навиците на Рибите. Повечето от тях в крайна сметка ще повлияят на способността ви да вземате решения в неочаквани ситуации.

Вашата реакция ще стане по-бърза, проницателността ще се превърне в коз скрит в ръкава. Тези оръжия трябва да се използват за получаване на материални и нематериални облаги.

За да постигнат успех, Рибите ще имат достатъчно мотивация, с която периодично имат проблеми.

Хората около тях не трябва да им напомнят защо дават всичко от себе си, като вършат най-трудната работа сами.

Превод и редакция: burgascity.com

Източник: astrorok.ru

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!