BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Обстановката в Бургас е спокойна към момента, вижте кои пътни участъци за затворени

Заради силния вятър и снегонавяванията на територията на общината са затворени пътищата Брястовец – кв. „Рудник“ и Миролюбово – Изворище. Общински служители и почистваща техника са на място.

Община Бургас ще съобщи своевременно кога отсечките са отново отворени за движение.

Преди половин час бе възстановено движението в участъка кв. „Банево“ – Изворище.

По обяд бе ограничено и преминаването на МПС по автомагистрала „Тракия“ – от пътен възел „Зимница“ до Бургас. Пътуващите трябва да минават по обходния маршрут през Петолъчката.

От полунощ досега са получени няколко сигнала за останали без ток населени места. Това са с. Димчево, с. Твърдица, с. Извор и кв. „Сарафово“. Информирано е електроразпределителното дружество, работи се по отстраняване на повредите и възстановяване на ел. захранването.

Екипи на снегопочистващите фирми са на терен и продължават с обработките на пътните платна на АМ „Тракия“ и към с. Изворище, кв. „Банево“ и с. Миролюбово.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!