BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Общински съветници от Карнобат дариха 200 шлема на 3 училища за матурите

Общинските съветници от групата на ГЕРБ-Карнобат дариха 200 предпазни шлема на три учебни заведения в града, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ-Бургас. Те са закупени с лични средства, а дарението бе подкрепено и от общинския координатор на партията Владимир Крумов. Предпазните средства са изработени от висококачествен материал в съответствие с всички предписания и здравни норми.

Предпазните шлемове ще бъдат използвани от зрелостниците по време на предстоящите през юни матури. Общинските съветници Антоанета Стоянова, Антоанета Пенева, Драгомир Вълчев, Христо Георгиев и Владимир Крумов се срещнаха с директорите на училищата СУ „Св.Св. Кирил и Методий“ (Маргарита Паскалева), СУ „Христо Ботев“ (Иван Стоянов) и ПГССЛП Карнобат (Бисерка Атанасова).

Те обсъдиха с директорите на училищата и педагози протичащото онлайн обучение, както и при какви засилени противоепидемични мерки от министерството на образованието ще протекат предстоящите изпити за завършване.  55 ще са завършващите в ПГССЛП-Карнобат, 58 ученика ще се явят на матури в СУ „Христо Ботев“, а в СУ „Св.Св. Кирил и Методий“ те ще са 64.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!