BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Общински съветници с въпроси за село Равнец

Могат ли да се надяват жителите на село Равнец, до края на 2020 г., улица „Съветска“ да бъде асфалтирана? Община Бургас предвижда ли ремонт и подмяна на компрометираните части от оградата на училището?

Тези въпроси отправят общинските съветници от БСП Живко Господинов и Чанко Мирчев към кмета на Община Бургас. По време на приемната им в село Равнец хората са поставили остро въпроса за състоянието на ул. „Съветска“. Това е улицата, която води до гробищния парк на населеното място. Многократни са били исканията на живущите за асфалтиране на пътя, но и до момента той е в окаяно състояние.

Местните също така от години поставят въпроса с оградата на училището; на същата липсват части откъм входа на учебното заведение, а тази на игрището липсва изцяло. Оградата на игрището обезопасява играещите деца в двора на училището от дерето на река Чакърлийска, което минава покрай него.

Материалът Общински съветници с въпроси за село Равнец е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!