BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Още четирима починаха с COVID-19 в Бургаско. Броят на новозаразените продължава да расте

131 нови случая на лица от област Бургас са с положителна проба за COVID-19. Това сочат данните на РЗИ-Бургас за 8 февруари.

От тях хоспитализирани са петима. Всички останали са на лечение в домашни условия. В тежко състояние е един. Няма приети в реанимация.

Сред медиците новозаразените са двама, сред учителите 4, а учениците също 4. За съжалени още 4 души са починали с COVID-19 в Бургаско. Така общият брой на починалите в областта от началото на пандемията става 445.

Общо за област Бургас случаите с регистрирани положителни проби за COVID-19 към момента са 13 207. Излекувани са 9633 лица. Хоспитализирани общо 138 пациенти. На домашно лечение са 2991 лица.

Материалът Още четирима починаха с COVID-19 в Бургаско. Броят на новозаразените продължава да расте е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!