BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пакети с хранителни продукти получават засегнатите от настоящата криза в Созопол

По откритата във връзка с коронавирус дарителска сметка само за дни са постъпили близо 7 000 лв. Част от средствата са оползотворени за закупуване на хранителни продукти от първа необходимост, с които се подпомагат най-нуждаещите се и засегнати от кризата COVID-19 в цялата община. Хранителните пакети съдържат брашно, олио, ориз, леща, скумрия консерва, макарони и брошура с важна информация относно опазване на здравето и горещи телефони, свързани с коронавирус.

sdr

С цел помощта да стигне възможно най-бързо до нуждаещите се, представители на Общинска администрация, кметствата по населени места и доброволци ще доставят пакетите по домовете. Днес жителите в с.Равадиново получиха пакетите от кметът Тихомир Янакиев, зам.-кметът Тодор Дамянов, кметът на селото – Иван Пазвантов и общинският съветник Димитринка Господинова.

Желаещите да получат хранителен пакет могат да подават заявления в Центъра за административно и информационно обслужване /фронт-офис/ на Община Созопол или в кметствата по населени места, както и на е-mail: obshtina@sozopol.bg и чрез лицензиран пощенски оператор.

Всяко домакинство може да получи по един пакет хранителни продукти, като изискванията са лицата да са с адресна регистрация по постоянен или настоящ адрес на територията на община Созопол и да отговарят на поне един от посочените в декларацията критерии.

Заявление-декларация може да изтеглите от сайта на Община Созопол – www.sozopol.bg

Материалът Пакети с хранителни продукти получават засегнатите от настоящата криза в Созопол е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!