BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Парламентът прие промените в Закона за мерките и действията по време на извънредното положениe

Предложените промени са свързани с удължаване на срока за общините, които не са възстановили в срок предоставени им от централния бюджет безлихвени заеми. Със закона се цели още да се удължи срокът за прилагане на данъчното облекчение, представляващо държавна помощ за земеделските стопани, пише БЛИЦ.

Депутатите измениха и Закона за хазарта. Промените предвиждат числовата лотарийна игра кено да се отнесе към нормативната уредба, регламентираща числовата лотарийна игра лото.

Със законопроекта бяха приети и промени в Закона за семейните помощи за деца. Те имат за цел изравняване на размерите на месечните помощи за отглеждане на дете с трайно увреждане, отпускани на семействата на роднини или близки и на доброволните приемни семейства, с тези на родителите или осиновителите.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!