BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Победителят от „Гласът на България” 2019 Атанас Кателиев ще пее за дамите на 8 март в Гранда на Бургас

Гранд Хотел и СПА Приморец е приготвил чудесна изненада за дамите на техния празник – Let’s Get PRIM: 8-ми март с гласът на Атанас Кателиев!

На сцената в 5-звездния Гранд ще застанат двама великолепни млади музиканти: победителят в сезон 2019 на най-гледаното музикално шоу „Гласът на България” Атанас Кателиев и възпитаникът на Национално музикално училище “Любомир Пипков” Преслав Атанасов, който освен вокален майстор е и изпълнител на ударни инструменти, китара, бас, пиано, тромбон.

Те ще вдигнат градуса на настроението със специален плейлист. В него има за всеки по нещо – от песни на Бруно Марс, Ейми Уайнхаус и Стиви Уондър, до родни класики на D2, Любо Киров и Графа.

Разбра се, за да имат сили дамите пълноценно да се забавляват, специалната вечер на 8 март включва и 4-степенно меню. За кулинарните предложения ще се погрижат шеф-готвач Красимир Петров и неговия екип от на Средиземноморски ресторант Салини.

Хубава музика, разкошни вкусове, елегантна обстановка и прекрасна компания – какво повече ѝ трябва на една дама, за да отбележи 8-ми март подобаващо? От вас – компанията. Гранд Хотел и СПА Приморец ще се погрижи за останалото.

Цена на куверт: 64.00 лева на човек.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!