BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Поставят пейки по желание на бургазлии

Създаденото по предложение на кмета Димитър Николов общинско звено за спешни малки ремонти продължава активно да изпълнява задачи не само в Бургас, но и в съставните селища на общината.

През изтеклата седмица служителите му поставиха десетки нови пейки и ремонтираха много от старите – при Стената на приказките в Морската градина, например. Изградена е и малка барбекю зона в село Маринка. На други села в общината са доставени за повторна употреба стари, но запазени плочки от градските ремонти, които не е редно да се изхвърлят.

Нови пейки се поставят по желание и след сигнал от бургазлии. То е безплатно. Ето къде са разположени последните нови пейки:

– Детска площадка в „Долно Езерово“ – 4 бр. цветни.

– Ул. „Оборище“ 109, вх. Б.

– К-с „Изгрев“: бл. 41 – вх. 6, бл. 43 – вх. 8, бл. 26 – вх. 3, зад бл. 61 – до тотото, до бл. 16, бл. 42 – вх. 2.

– К-с „Зорница“: бл. 30 – вх. 6, бл. 19 – вх. 3, бл. 31.

– К-с „Меден рудник“: бл. 71 – вх. 3.

– К-с „Славейков“: 1б – парк, бл. 28 – вх. 6.

Новото звено има постоянен ангажимент към тротоари, бордюри, площадки на контейнерите за отпадъци, стълбища, градинска и паркова мебел, фонтани, подлези и пасарелки. Чрез него малките, но дразнещи проблеми се решават в по-кратки срокове и се прави регулярен одит на елементите на градската среда.

Сигналите на бургазлии стигат до звеното през дежурната стая в Общината. 24 часа в денонощието можете да ги подавате на телефонен номер 056 907 218.

Материалът Поставят пейки по желание на бургазлии е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!