BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Преди да се роди живот се ражда песен

Пореден музикален дует реализираха джаз певицата Марина Драгомирецкая и изпълнителят Din-Yo. Този път срещата им в студиото е още по-емоционална, тъй като нежната половинка в проекта е в деветия месец на бременността си. Преди да се роди живот се ражда песен – анонсират още по-вълнуващо изпълнението си музикантите, които обаче не са двойка и в живота, а само приятели. 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZQS-PnDaoZc&w=100&h=415]

Броени дни преди вокалистката да роди първото си дете, тя дава нов живот на песента на Din-Yo – “Времето не спира“, чийто видеоклип излезе преди месеци. В този контекст със сигурност времето няма как тепърва да спре, а дава нови измерения на музиката, смятат изпълнителите.

Din-Yo и Марина, която всъщност е сестрата на шоумена и тв водещ Део са приятели от години и това не е първата им музикална спойка.

Меломаните вече познават проектите им „Петък вечер“ и „Куче и котка“, а във „Всеки миг“ се включва и самия Део.

Самата Драгомирецкая пък е позната на публиката и с участията си в мюзикълите „Мама мия“, „Чикаго“, „Аладин“ и „Грозното пате“.

Акустичното издание на „Времето не спира“ също се сдоби с видео, което е реализирано по време на записите им в студиото от Димитър Бакърджиев–Shorty Shot.

В режисьорското проектиране нищо не е поставено там, където не му е мястото – тоест лишени сме от познатата бутафория на нашумелите напоследък акустични изпълнения и вниманието не бива отнесено в никакъв случай в друга атмосфера, освен вокалната.

„Времето не спира“ е по музика на Бате Пешо и аранжимент на Самуел Ефтимов, а официалният видеоклип е дело на Диляна Данева.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!