BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Представят стихосбирката „Цветна“ на 6 август в Експо център „Флора“

Новата стихосбирка на Атанасия Петрова с красивото име „Цветна“ ще бъде представена на 6 август от 19.00 часа в двора на Експо център „Флора Бургас“. Стихосбирката излезе на бял свят във време на пандемия и извънредно положение, защото както споделя авторката „най-после намерих време за себе си“.

Освен на български език, книгата вече излезе и като двуезична, на бг и гръцки език.

В амплоато на поет Атанасия Петрова отново завладява читателя с проникновени стихове за любовта, за Бог, за доброто и още и още. Това е третата й поетична книга. Авторката пише и сценарии, детски пиеси, разкази, помагала за деца и ученици.  Тя е позната и като водеща на общински и национални събития и конкурси, ръководител на Театрални школи в града и учител по православие.

Атанасия Петрова благодари на Издателство „Libra Scorp“ , редакторката на книгата  Камелия Кондова и всички, които са я вдъхновили на напише „Цветна“.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!