BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Президентът Стоянов идва в Бургас за национална конференция

Темата е „30 години свободна България”. Сред лекторите  са и евродепутатът Лидия Перейра, председателят на СДС – София д-р Антон Койчев и председателят на ИКВ на МСДС Дончо Златев

 

Национална конференция на тема „30 години свободна България” ще се проведе на 31-ви август от 11ч. в екпозиционен център „Флора” – Бургас по инициатива на младежката организация на СДС.

МСДС са поканили една от емблемите на партията – президентът Петър Стоянов, който  ще бъде водещият лектор на конференцията. Лектор ще бъде и председателят на СДС-София и бивш кандидат за лидер на партията д-р Антон Койчев. 

Във втория модул  на конференцията ще бъдат дискутирани младежки теми. В него участие ще вземе председателят на младежкото ЕНП и настоящ евродепутат Лидия Перейра. След нея за бъдещето на младите хора в България ще говори и председателят на ИКВ на МСДС и член на НИС на СДС Дончо Златев.

В последната година МСДС възстанови активната си работа на европейско ниво и дори беше автор на една от последно приетите резолюции от Съвета на президентите на МЕНП.

Съорганизатори на събитието са Младежкото Сдружение за Демократично Сътрудничество, Център за образование и култура „Проф. Елка Константинова“ и МЕНП.

 

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!