BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

При драконови мерки за сигурност изведоха д-р Митев от сградата на БАБХ-Бургас

При изключително сериозни мерки за сигурност от ГДБОП и Жандармерията бе изведен шефът на БАБХ-Бургас д-р Георги Митев от сградата на институцията в града. След над 8 часа разпити и проверка на документи, служителите на МВР откараха д-р Митев, без той да бъде окован в белезници. Предстои разпитите да продължат в следствието.

Припомняме, че по-рано днес Петър Димитров – адвокат на шефа на БАБХ-Бургас – д-р Георги Митев, съобщи, че подзащитният му не е арестуван. На излизане от Агенция той бе лаконичен и отказа коментар за акцията на ГДБОП в Бургас, по думите му, в Агенцията няма арестувани. Той добави само, че здравословното състояние на д-р Митев се е влошило. Въпреки това шефът на БАБХ оказвал пълно съдействие на полицията

Акцията е на ГДБОП и на Специализираната прокуратура. По-рано сутринта се появи информация в национални медии, че акцията е свързана със сигнал на бизнесмени, които са се оплакали, че са рекетирани от служители на БАБХ. Предстои да се разбере дали действително тя е вярна.

Материалът При драконови мерки за сигурност изведоха д-р Митев от сградата на БАБХ-Бургас е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!