BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Продавач на фалшиви здравни документи е арестуван в Слънчев бряг

Служители от „Икономическа полиция“ при Районно управление – Несебър са задържали 59-годишен мъж от петричкото село Габерне, информираха от Областната дирекция на МВР. Той е арестуван вчера около 12.30 ч. в района на дискотека „Баунс“ в Слънчев бряг. Това е станало непосредственно след продажба на неистински здравни документи на работещи в питейни и увеселителни заведения на територията на курортния комплекс.

При извършения личен обиск у мъжа са намерении и иззети 17 лични здравни книжки, попълнени и подпечатани с печати на лекари, девет карти за предварителен медицински преглед – медицинско свидетелство за постъпване на работа отново със заверки без данни на лицата-пациенти, както и осем визитки с надпис „Трудова медицина“ с имена и мобилен телефон.

Мъжът е задържан за срок от 24 часа. Работата по цялостно документиране на престъпната му дейност продължава от служители на Районно управление – Несебър.

Снимка: Факти.БГ

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!