BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пълнолунието на 30 декември ще ни донесе неочаквана радост и подаръци, за които не сме и мечтали

Този Декември е изпълнен с интересни астрологични събития! 

Има много добри новини за всички зодии, може би най-добрите за целия месец! 

Пълнолунието на 30.12.г. в Рак е ден, толкова енергийно мощен и положителен, че абсолютно всеки трябва да го чака и да се подготвя за него с нетърпение.

Този ден е астрологично в пъти по-благословен от новогодишната нощ. Следователно, най-приятните събития за много зодии ще се случат точно в дните на фазата на пълнолуние.

Ракът е преди всичко знак на семейството, на домакинските задължения, знак, управляван от Луната, който най-много обича кухнята и готвенето. На този ден домакините ще създадат прекрасни и изискани кулинарни шедьоври, с които ще изненадат своите гости.

През този период триумфът на магическата женска енергия ще се прояви с невероятна сила. Жените ще могат да покажат всичките си таланти и изобретателност и ще излъчват привлекателност и красота, пред които никой мъж не може да устои! Добре е да носите перли, сребро и лунен камък в тази фаза на Луната, за да засилите своя чар.

Ще получим особена силна енергия на това Пълнолуние от неподвижната звезда Алхен.

Според тълкуването на австралийския астролог Б. Брейди от книгата „Неподвижни звезди“, звездата Алхена „съчетава положителните качества на Слънцето, Венера и Луната, тя е свързана с изкуството и дома. Дава богат дом, здраво семейство, устои, силни позиции. Звездата се свързва с голяма жизненост, дълголетие, патриархат. В комбинация с Меркурий дарява с умения и таланти в областта на изкуствата, особено за визуалното, в комбинация със Слънцето и Луната – способност за танци и музика, добро здраве, чест и богатство, удоволствие, домашни ползи. „

Освен това Уран ще изпрати блестящ и ярък лъч към Пълнолунието, който ще донесе на всички нас ярки запомнящи се събития, неочаквана радост, подаръци, за които не сме и мечтали.

Пълнолуние. Снимки на Яндекс
Пълнолуние. Снимки на Яндекс

Тази прекрасна енергия на Пълнолунието на 30 декември, ще бъде в сила до 10 януари. В известен смисъл това ще обърне мрачното влияние на затъмнението от 14.12 в положителна посока и ще ни даде повече енергия за управление на събитията в посоката, от която се нуждаем.

Следвайте личната си интуиция през тези две седмици, използвайте всички възможности, които съдбата ще ни даде в този момент, приемете всички нейни дарове. В личния живот могат да се случат неочаквани срещи, които могат да се окажат съдбоносни за цял живот.

В съществуващата връзка ще цари хармония, цялата атмосфера ще диша магия, приказка и празник, мнозина ще получат това, което са искали, но не смеят да мечтаят! По това време ще имате усещането, че това е истински новогодишен празник! Всяка зодия ще има какво да празнува!

Особено полезна енергия ще бъде излята в знаците Телец ♉ Везни и Дева ♍. Тези знаци могат да очакват най-прекрасните дарове от небето.

Голям небесен късмет ще посети знаците Лъв ♌ и Близнаци ♊.

Знаците Козирог ♑, Риби ♓ и Скорпион ♏ също могат да разчитат на особеното благоволение на звездите през този период.

Ако вашият рожден ден попада между 30 юни и 1 юли, плюс-минус пет дни, ще получите тройно удоволствие и троен подарък.

Пълнолуние. Снимки на Яндекс
Пълнолуние. Снимки на Яндекс

Същото важи и ако вашият възходящ час на раждане е Рак ♋ 9 градуса, наталната Луна в тази степен или която и да е друга планета с 9 градуса Рак ♋ , Скорпион ♏ , Риби ♓ , Телец ♉ , Дева ♍ или Козирог ♑ , във всички случаи голяма радост ще се втурне към вашия дом.

Разбира се, родените под знака на Рака ♋ ще бъдат най-централните фигури в този празник. Това Пълнолуние ще позволи на Раците ♋ да доведат до край афера от дълбоко лично значение.

Всеки Рак ще има повод да празнува. Това могат да бъдат най-различни събития: предложение за любов и сърце, нова работа, нов бизнес, желана бременност, голяма парична печалба, неочаквани радостни новини. Така че, очаквайте с нетърпение Пълнолунието, скъпи любители на астрологията!

Източник: zen.yandex.ru/astrologyhoras

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!