BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Районната прокуратура в Бургас поиска постоянен арест за брата на Димитър Рачков

Районният съд в Средец трябва да реши днес дали братът на известния актьор Димитър Рачков, Петър ще остане в ареста. 41-годишният бургазлия беше задържан на 21 март след като си спретна гонка с полицаите и отказа да се подчини на тяхно разпореждане.

При задържането си Петър Рачков е изхвърлил и кутия с 8 топчета, за които е установено, че са метамфетамини. Рачков е обвинен в държане на дрога и съпротива на полицейски служители, уточниха от Районната прокуратура в Бургас.

От там настояват за постоянното задържане на Петър Рачков и припомнят, че мъжът в момента е в изпитателен срок на условна присъда за разпространение на наркотици.

Делото за мярката за неотклонение ще се гледа в Средец, защото Раков беше задържан след гонка на пътя Бургас – Средец, в района на завод Промет Стийл.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!