BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Родители на деца с увреждания: Кмете, не затваряйте басейна в ПМГ

Родители на деца с увреждания молят кмета на Бургас Димитър Николов да продължава да им осигурява достъп до басейна в сградата на Природоматематическата гимназия.

„Нашите деца са с проблеми. Ние не можем да ги водим по автобусите до к-с „Меден Рудник“ и к-с „Славейков“. А басейна в Парк Арена е много скъп. Без това даваме много пари за рехабилитация.

Най-удобен за всички нас, с проблеми, беше басейнът в Младежкия Дом. В центъра на града за сега е само този басейн. При липса на друг и той ни е удобен. Ще ви бъдем много благодарни да не се затваря басейн ПМГ! Децата с проблеми да могат да продължат своята рехабилитация“.

Писмо
Писмото на родителите

Това молят родителите на децата, като описват и заболяванията им. Водната рехабилитация им помага да се чувстват по-добре.

Според заповедта на здравния министър, басейните не се затварят. Училищата обаче -да. Така се ограничава и достъпът до басейна.

 

Материалът Родители на деца с увреждания: Кмете, не затваряйте басейна в ПМГ е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!