BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Розово пълнолуние през март – какво се правите в този вълшебен ден

Първото пълнолуние след пролетното равноденствие се нарича Розово. На този ден, както на всяко пълнолуние, всички наши чувства и емоции са особено засилени. Но има и някои особености.

Розовото пълнолуние настъпи на 28 март. Но вече днес сутринта много хора може да имат силно желание да направят нещо смислено, да предприемат решителна стъпка, да променят живота си. Нещо повече, пълнолунието силно влияе на психиката и някой в ​​този ден става особено раздразнителен и неспокоен. Енергията на Луната на розовото пълнолуние е по-мека от обикновено, но също така е в състояние да ви накара да извършите необмислени действия.

Какво не се прави

Насочете енергията си в мирна посока. Направете генерално почистване у дома, изхвърлете стари скучни неща, изхвърлете боклука. И в същото време отървете се от остарели връзки. При пълнолуние смело скъсайте връзките, които ви пречат да живеете и да продължите напред. Само че, това трябва да бъде дълго обмислено решение, а не спонтанен импулс. Вечерта е добре да се изкъпете с ексфолиант, да се натъркате добре със сол и да изстържете всички ненужни неща.

Розовото пълнолуние през 2021 г. се пада в неделя, но силата му се усеща още три дни, така че в началото на седмицата можете спокойно да провеждате бизнес срещи, преговори, презентации и да стартирате нови амбициозни проекти. Повечето от тях ще бъдат успешни. Всяка творческа дейност – танци, рисуване, пеене, театрална дейност – ще бъде много успешна. Покажете талантите си в наши дни, не се колебайте да покажете новите им аспекти, всичко ще бъде оценено.

А краят на март 2021 г. е подходящ момент за романтични контакти с противоположния пол – дати, годежи, сватби. Тези, които все още търсят, вероятно ще срещнат влиятелен богат партньор.

Какво не се прави. Пазете се от превозни средства

Емоционалният фон ще бъде увеличен в наши дни, така че всякакви конфликтни ситуации са категорично противопоказани. Семейни кавги, разправии между приятели, строги образователни мерки по отношение на децата – от всичко това трябва да се въздържат. На работа не реагирайте на провокации, незаслужена критика и други неприятни моменти. Останете спокойни и сдържани. Следете какво и как казвате, неочаквано груба дума може да съсипе дългогодишната връзка в наши дни.

В розовото пълнолуние е добре да се опитате да поправите скъсани връзки между роднини, стари приятели. Опитайте се да простите дългогодишни обиди и да поискате прошка от тези, които сте наранили.

Бъдете внимателни по пътищата, особено когато шофирате – по време на пълнолуние рискът от безразсъдно шофиране и инциденти се увеличава. Опитайте се да не правите сериозни медицински изследвания в наши дни, да не говорим за операция.

Не вземайте назаем пари и не се заемете.

Пълнолунието е времето за желания.

Времето на пълнолунието е специално, затова в момента е добре да направите някои прости ритуали, които да ви заредят с положителна енергия и да увеличат благосъстоянието ви.

В нощта на пълнолуние поставете отворен портфейл с най-голямата сметка вътре на перваза на прозореца – това ще ви помогне да „заредите“ финансовия си късмет.

Вечер почистете аурата на къщата или апартамента си със запалени свещи, за предпочитане всички стаи.

Благодарете на Вселената за всичко, което имате. И поискайте за какво мечтаете. Още по-добре, запишете всичките си желания за близко бъдеще на хартия, като ясно формулирате това, от което най-много се нуждаете. Приберете бележката на сигурно място, не я изхвърляйте.

Но всичко, което ви пречи да бъдете щастливи, трябва да бъде записано на хартия и изгорено, а пепелта да бъде разпръсната от балкона или в канализацията.

Източник: gastronom.ru

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!