BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Световната звезда Jason Derulo идва за своя първи концерт в България на 14 август в Бургас

Jason Derulo идва за своя първи концерт в България на 14 август в Бургас. Билетите за концерта, който ще се проведе на пристанището в морския град, влизат в продажба утре, сряда, 22 декември, само на: https://ticketstation.bg/

Jason Derulo сменя Acapulco от актуалния си сингъл и видео с повече от 25 милиона гледания в YouTube, с друга морска дестинация и акостира на пристанището в Бургас за първия си концерт у нас, част от европейското турне на американския изпълнител, планирано за 2022. С интереси и забележителни успехи в поп, r ‘n b, фънк, хип хоп и соул музиката, Derulo е истински музикален хамелеон, който стои еднакво добре в класически колаборации със Stevie Wonder и Keith Urban, така и в дуети със съвременни поп звезди като Demi Lovato, Tesher, Adam Levine и Nicki Minaj.

Мултидисциплинарен артист – певец, композитор, танцьор, а напоследък – и актьор, Jason Derulo носи актуалната си слава безметежно във всички интернет платформи и тя му отива. Той е един от 10-те най-популярни изпълнители с профили в Tik Tok с повече от 50 милиона последователи и не рядко избира именно тази уеб платформа за музикалните премиери на новите си песни. Певецът от хаитянски произход, който стана баща в началото на тази година, може да се похвали със 7 милиарда гледания в YouTube и над 200 милиона продажби. От старта на кариерата си през 2009, Derulo е продал повече от 30 милиона сингъла, 11 от тях, сред които и абсолютните хитове в България „Wiggle“, „Talk Dirty“, „In My Head” и „Whatcha Say“, му печелят статус на платинен артист.

Билетите за концерта на Jason Derulo в Бургас влизат в продажба в сряда, 22 декември на www.ticketstation.bg и са на цени:

за стандартни билети:

– 88 лв. до изчерпване на количествата или до 31.12.2021 (което настъпи първо);

– 99 лв. до изчерпване на количествата или до 31.01.2022 (което настъпи първо);

– 110 лв. до изчерпване на количествата или до 31.03.2022 (което настъпи първо);

– 120 лв. до изчерпване на количествата или до началото на концерта (което настъпи първо).

За VIP билети – ограничено количество на цена 200 лв., без промяна за целия срок на продажба.

Информация за всички предстоящи събития може да намерите на:festteam.bg и ticketstation.bg, в социалните мрежи и в събитието във facebook с най-актуална информация.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!