BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Сериозен скок на новозаразените в Бургаско. Повече са и случаите сред медиците, учителите и учениците

179 нови случая на лица от област Бургас с положителна проба за COVID-19. Това сочат данните на РЗИ-Бургас за времето 05-07.02.2021 г.

От тях хоспитализирани са 23-ма. Всички останали са на лечение в домашни условия. Отново няма такива тежко състояние или приети в реанимация.

Наблюдава се ръст на новозаразените медицински лица – 6. Почакваме на случаите има и сред учителите и учениците – съответно 12 и 8. За съжаление COVID-19 взе още една жертва в Бургаско. Така общият брой на починалите в областта от началото на пандемията става 441.

Общо за област Бургас случаите с регистрирани положителни проби за COVID-19 към момента са 13 075. Излекувани са 9489 лица. Хоспитализирани общо 152 пациенти. На домашно лечение са 2993 лица.

Материалът Сериозен скок на новозаразените в Бургаско. Повече са и случаите сред медиците, учителите и учениците е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!