BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Следвай ритъма 2019: Зумба, табата, крос фит и много настроение на Пантеона в понеделник

Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС” организира за 7-ма поредна година инициативата под надслов „Следвай ритъма 2019 – Let’s dance Burgas“, с подкрепата на Министерство на младежта и спорта и Община Бургас.

На 12 август /понеделник/ от 18:00 часа пред Пантеон Бургас – Морска градина. Входът е свободен! Специално за парти настроението ще се погрижи DJ Double D.

Младежите споделят „Елате да отбележим заедно Международния ден на младежта – 12 август. Всеки гражданин и гост на Бургас е добре дошъл да се забавляваме”.

Събитието „Следвай ритъма” е със специалното участие на треньорите от Спортен центьр “София” – Бургас: София Мазуренко – сертифициран треньор, диетолог, собственик на спортен центьр “София” в град Бургас, Юлия Разянцева – сертифициран треньор в спортен центьр “София” по табата, jumping fit. Дима Войткевич със София Мазуренко треньори по салса и бачата в спортен центьр “София”.

В мероприятието ще се включат треньорите: Аксиния Николова и Стефка Граматикова от ZUMBA FIT BURGAS, Бисер Русимов и Ивайло Иванов треньори и състезатели по CrossFit от XplosiveGym Бургас и Стоян Пенев и Марияна Концарова – Фитнес Инструктори от Titan Gym Бургас.

Мероприятието се осъществява по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2019 година. Събитие в социалната мрежа:  https://www.facebook.com/events/357564611581623/

На 17 декември 1999 г. с резолюция 54/120, Общото събрание на ООН приема направените препоръки на Световната Конференция на министрите отговорни за младежта, състояла се в Лисабон на 8-12 август 1998 г., 12 август да бъде обявен за международен ден на младежта

Министерство на младежта и спорта организира на 12 август младежко изложение на организации от цялата страна, което ще започне от 17:00 часа пред Пантеона и фестивал на цветовете от 20:00 часа с парти щоу от известния бургаски DJ Double D.

Всеки може да са включи в младежките събития очакват ви от 17:00 ч. до 21:30 ч. много изненади.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!