BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Сливенското камикадзе с нелепо обяснение за екшъна в центъра на Бургас – не познавал улиците на града

Зад решетките остава Николай Дачев, който в петък късно вечерта сътвори невиждан екшън по пешеходните улици в центъра на Бургас и след преследване с полицията катастрофира зрелищно край паметника Альоша.

Бургаският районен съд остави в ареста 39-годишния мъж, като прокурор Димо Маджаров даде подробности за обяснението на Дачев, който той е дал на живо по Скайп пред съда.

Срещу лицето са повдигнати 3 обвинения – за пътно хулиганство в особено голям цинизъм, за което може да получи до 5 години лишаване от свобода. Второто е за престъпление против транспорта, защото е използвал чужди регистрационни номера и може да получи година лишаване от свобода. Третото е за унищожаване на общинска собственост и отново може да получи 5 години лишаване от свобода. Лицето е и неправоспособен водач и няма книжка„, каза прокурор Маджаров.

 

 

Материалът Сливенското камикадзе с нелепо обяснение за екшъна в центъра на Бургас – не познавал улиците на града е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!